Hondenschool Utrecht in het nieuws

De leukste mediaberichten over Hondenschool Sammie (Utrecht)

Marting Gaus en Hondenschool Sammie

Samantha doet er alles aan om de kwaliteit die ze heeft bereikt zo te houden. We laten haar als keurmerkdrager van het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk daarover graag aan het woord.

Lees het artikel

Doggy Doggy Applicatie Uitlaatservice

Bij Hondenschool Sammie maken wij gebruik van de Doggy Doggy applicatie. Waardoor klanten van veel gemak en de nodige zorg profiteren.

Naar de uitlaatservice

Primeur voor Hondenschool Sammie

Op dinsdag 8 december werd in Groenekan het eerste Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk in Gemeente De Bilt uitgereikt aan Samantha Dijkstra- van Leur van Hondenschool Sammie. Ze zijn hiermee de eerste keurmerkdragers van Gemeente de Bilt. Het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk maakt de kwaliteit van dierprofessionals zichtbaar en beter vindbaar voor het publiek.

Groenekan – Als eigenaar wil je zeker weten dat je dier bij een professional in goede handen is en er op een verantwoorde manier les wordt gegeven. Vanuit die gedachte heeft Hondenschool Sammie zich aangesloten bij het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk. Door het dragen van het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk benadrukken ze de kwaliteit en professionaliteit van hun bedrijf, wat bestaat uit een hondenschool & uitlaatservice. 

Keurmerkdragers worden gehouden aan strikte regels. Alle professionals worden vooraf getoetst op gebieden als dierenwelzijn, kennis, vaardigheden, werkmethodes en de bedrijfsorganisatie. Ook moet worden voldaan aan nascholingseisen. Hier wordt jaarlijks op gecontroleerd. Het aantal aanmeldingen voor het dragen van het keurmerk loopt inmiddels in hoog tempo op. 

Dragers van het keurmerk fungeren tevens als leerbedrijf voor dierprofessionals in opleiding. Binnen alle disciplines in de huisdierenbranche kan het keurmerk gedragen worden. Dierprofessionals die werken met honden, katten, konijnen, paarden, erfdieren of reptielen kunnen zich aanmelden voor het keurmerkplatform via info@martingauskeurmerk.nl

Naar de website

Coronapup is populair: ‘Als mensen erachter komen hoeveel werk het is, willen ze er weer vanaf’

Van coronapups tot leenhonden, honden zijn populair in tijden van corona. Maar lang niet iedereen kan goed overweg met een hond.

Maar de liefde voor de hond heeft ook zijn keerzijde, vertelt hondengedragsdeskundige Samantha van Leur. “Wie zien de laatste tijd steeds meer honden die niet gesocialiseerd zijn, honden met verlatingsangst en we zien ook meer bijtincidenten.”

Naar de website

Vergunning nodig voor uitlaten hond.

Sammie in de media betreffende benodigde vergunningen in Utrecht.

Scroll door naar 8 minuten en 29 seconden.

Uitlaatservice Sammie rtv Utrecht

Sammie in de media betreffende benodigde vergunningen in Utrecht, nu bij RTV Utrecht.

Scroll door naar 13 minuten en 25 seconden.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00