Puppycoach hondenschool Utrecht

Kom jij ook bij hondenschool Sammie op les?

Puppycoach

Voor het opvoeden van een puppy is tijd en aandacht belangrijk. Waarschijnlijk vraag je je veel dingen af tijdens deze cruciale periode. Puppycoach Sammie biedt vanaf nu ook privé sessies aan. Zo’n privé sessie helpt goed aan het gericht opvoeden van jouw puppy. Het is net iets rustiger dan een groepsles en alle aandacht is op jou en jouw puppy gericht. Tijdens de sessies kun je natuurlijk al jouw vragen stellen aan puppycoach Samantha van Leur.

Privésessies door puppycoach Samantha Dijkstra

Puppycoach Samantha zal je in vijf privé sessies helpen om jouw puppy goed op te voeden. Tijdens de sessies wordt er natuurlijk goed naar de puppy gekeken en daar vanuit kiezen jij en puppycoach Samantha samen voor de beste opvoeding. Want bij elke puppy past een andere opvoeding. De eerste les begint rustig bij jou thuis. Zo kan puppycoach Samantha de natuurlijke omgeving van de puppy bekijken. Jullie bespreken dan het karakter van de puppy en wat jij van jouw puppy verwacht in de toekomst. Dit is met behulp van een handig puppy boekje. Hierin staat veel informatie over het gedrag en het omgaan met puppy’s. Tijdens de eerste les aan huis wordt ook gesproken over, zindelijkheidstraining,benchtraining, socialisatie met andere honden en nog veel meer onderwerpen die je tegenkomt tijdens de pupfase. Zo worden alle onderwerpen goed doorgesproken voordat de praktijklessen kunnen beginnen.

De overige vier privé sessies zijn actiever en worden gehouden in een losloopgebied. Het is het beste om een puppy snel aan dit soort situaties te laten wennen. Dat zal altijd fijn zijn voor later. De praktijklessen zijn bedoeld om jouw puppy te laten kennismaken met andere honden. Zo kun je direct kijken hoe jouw puppy hierop reageert. Als dit niet direct goed gaat, is puppycoach Samantha er al direct bij om dit op een rustige manier aan te pakken. Puppycoach Samantha kan jou helpen om de ‘hondentaal’ te leren begrijpen. Zo zal jij sneller je puppy begrijpen en zullen jullie elkaar goed aanvoelen.

Puppycoach Samantha wil jou graag helpen om een goed begin te maken met het opvoeden van jouw puppy. Tijdens de privé sessies wordt dit gedaan op een leuke en luchtige manier, zoals dat hoort bij puppies. Heb je na de privé sessies toch nog vragen of lastige situaties. Je kunt puppycoach Samantha 24 uur per dag bellen, ze helpt je graag. Vragen via de e-mail is ook geen enkel probleem.

Vijf privé sessies door puppycoach Samantha kost € 149,95

Inclusief het boek puppypraatjes

Na het ontvangen van het verslag dien je als klant zelf afspraken maken voor privé lessen, vervolg afspraak.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00