Workshop paard en hond

Nieuw bij Hondenschool Sammie is de cursus Sociale Huis Hond (SHH). Deze cursus is voor mensen die serieus verder willen trainen met hun hond op het gebied van gehoorzaamheid.

Workshop paard en hond

Een leuke workshop met een unieke kans. Je gaat onder begeleiding van hondenspecialist Samantha je hond leren wennen aan een paard. En dat kan best wel spannend zijn. Daarom pakken wij dit samen met jouw stap voor stap aan. Je krijgt bij deze workshop informatie, persoonlijke tips en adviezen en de handvatten die nodig zijn om problemen te voorkomen.

Een workshop paard en hond zit vol kennis

Tijdens de workshop paard en hond krijg je niet alleen informatie. Je gaat ook daadwerkelijk aan de slag met je eigen hond. Je volgt gedurende de workshop instructies en krijgt support waar nodig. Dat maakt deze workshop een echte aanrader.

Een workshop paard en hond met resultaat

Kom jij na deze workshop tijdens het wandelen met je hond een paard tegen? Dan weet jij wat je moet doen en kun je de adviezen en tips echt in de praktijk brengen. Maar let altijd op dat niet elk paard of de ruijter hetzelfde is en elke situatie om een eigen aanpak vraagt. Dit komt ook aan bod tijdens de workshop!

Wil jij je aanmelden voor deze workshop? Druk op onderstaande knop en vul het aanmeldformulier in!