Angst en agressie hondenschool Sammie Utrecht

Kom jij ook naar de angst en agressie cursus bij hondenschool Sammie?

Angst en agressie cursus

Cursus angst en agressie

Staat jouw hond strak aan de lijn en vertoond reactief gedrag? Naar andere honden of mensen. Of heb je een hond die andere problemen heeft en gedrag vertoont als verlatingsangst, voernijd en trekken aan de lijn. Dan is deze cursus iets voor jou. Je krijgt informatie, praktische tips en de juiste handvatten.

Een praktische cursus voor angst en agressie

De cursus angst en agressie bestaat uit een uitgebreide online moduledrie praktijklessen en persoonlijke begeleiding. In enkele weken tijd kom je meer te weten over herkennen van gedrag, lichaamstaal en hoe je gedrag kan beïnvloeden om te veranderen.

Een cursus angst en agressie met resultaat

De cursus angst en agressie is ingericht naar persoonlijke behoeften van cursisten. We gaan gedurende de cursus aan de slag met de problemen die je ervaart. Bij de laatste cursusdag ontvang je een formulier met tips en adviezen, gericht op je eigen hond. Heb je de cursus afgerond? Dan ontvang je een certificaat van deelname.

Wil jij je aanmelden voor deze cursus? Vraag naar de eerstvolgende cursus datum, beschikbaarheid en kosten. 

Per cursus angst en agressie kunnen zich maximaal vier cursisten aanmelden, vol=vol.

Met regelmaat bieden wij nieuwe workshops en datums. Houd onze agenda dus in de gaten en blijf op de hoogte. Per workshop kan de prijs verschillen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00