Cursus angst en agressie

Staat jouw hond strak aan de lijn en vertoond reactief gedrag? Of heb je een hond die andere problemen heeft en gedrag vertoont als verlatingsangst, voernijd en trekken aan de lijn. Dan is deze cursus iets voor jou!

Cursus angst en agressie bij Hondenschool Sammie

Staat jouw hond strak aan de lijn en vertoond reactief gedrag? Naar andere honden of mensen. Of heb je een hond die andere problemen heeft en gedrag vertoont als verlatingsangst, voernijd en trekken aan de lijn. Dan is deze cursus iets voor jou. Je krijgt informatie, praktische tips en de juiste handvatten.

Een praktische cursus voor angst en agressie

De cursus angst en agressie bestaat uit een uitgebreide online module, drie praktijklessen en persoonlijke begeleiding. In enkele weken tijd kom je meer te weten over herkennen van gedrag, lichaamstaal en hoe je gedrag kan beïnvloeden om te veranderen.

Een middel voor angst en agressie met resultaat

De cursus angst en agressie is ingericht naar persoonlijke behoeften van cursisten. We gaan gedurende de cursus aan de slag met de problemen die je ervaart. Bij de laatste cursusdag ontvang je een formulier met tips en adviezen, gericht op je eigen hond. Heb je de cursus afgerond? Dan ontvang je een certificaat van deelname. 

Ben je geïnteresseerd in een cursus angst en agressie? Klik op onderstaande knop en vul het aanmeldformulier in.

Over Hondenschool Sammie

Bij hondenschool Sammie in Utrecht staat plezier met je hond voorop. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het trainen van dieren. We trainen alle dieren, dus ook Hoog Risico (HR) rassen, zoals bijvoorbeeld Pitbulls, Staffords en Bull Terriërs. Als officieel hondengedragstherapeut heeft hondenschool Sammie ervaring met deze rassen en heeft ze gedegen kennis om deze honden verantwoord te trainen.

Trainster en eigenaresse Samantha kan samen met jou je puppy gewenst gedrag aanleren, of je volwassen hond ongewenst gedrag afleren. Daarnaast biedt Hondenschool Sammie nog diverse andere diensten aan zoals een uitlaatservice, kind- hond trainingen en gedragsconsulten.