Workshop 'dog dance'

Een uur lang de leukste trucs leren die bij dog dance gebruikt worden. Dan is de workshop dog dance echt iets voor jou.

Over de workshop dogdance

Een uur lang de leukste trucs leren die bij dog dance gebruikt worden. Dan is de workshop dog dance echt iets voor jouw. Je bent gedurende de workshop intensief bezig met het aanleren van oefeningen.

Hoewel de workshop dog dance pas recent van start is gegaan zijn de reacties positief en veelbelovend. Zo waarderen onze cursisten vooral het plezier dat je tijdens de workshop heb. Voor ons voldoende reden om met regelmaat nieuwe datums te prikken voor een nieuwe groep.

Ook leuk voor kinderen

Het leuke aan deze workshop is dat kinderen gewoon lekker mee mogen doen en vrijwel elke hond het kan. Tijdens de workshop leer je de leukste trucs met je eigen hond. Van de twist, turn, weave tot de buig en high five.

Heb jij al zin om mee te doen? Druk op onderstaande knop en meld je aan!

Over Hondenschool Sammie

Bij hondenschool Sammie in Utrecht staat plezier met je hond voorop. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het trainen van dieren. We trainen alle dieren, dus ook Hoog Risico (HR) rassen, zoals bijvoorbeeld Pitbulls, Staffords en Bull Terriërs. Als officieel hondengedragstherapeut heeft hondenschool Sammie ervaring met deze rassen en heeft ze gedegen kennis om deze honden verantwoord te trainen.

Trainster en eigenaresse Samantha kan samen met jou je puppy gewenst gedrag aanleren, of je volwassen hond ongewenst gedrag afleren. Daarnaast biedt Hondenschool Sammie nog diverse andere diensten aan zoals een uitlaatservice, kind- hond trainingen en gedragsconsulten.