Hoopers

Hoopers is een leuke, laagbelastende hondensport te volgen bij Hondenschool Utrecht. 

Over Hoopers

Hoopers is een leuke, laagbelastende hondensport te volgen bij Hondenschool Sammie in Utrecht.

Deze sport is geschikt voor elke hond en elke handler: Voor jong én oud! Daarnaast versterkt het ook de band tussen hond en de eigenaar.

Kleine fysieke inspanning
Aan hoopers hondensport worden lage fysieke en mentale eisen gesteld. De hindernissen bij Hoopers zijn zodanig aangepast dat deze zorgen zorgen voor een kleine lichamelijke inspanning voor zowel de hond als het baasje. Ideaal dus voor als u zelf bijvoorbeeld slecht ter been bent!

De training
De hoopers hondentrainingen worden op een positieve wijze aangeleerd waarbij we de honden mentaal en fysiek uitdagen. Het is de bedoeling dat de hond zelfstandig een parcours kan afleggen, die bestaat uit hoopers, tunnels en tonnen. De aansturing van de hond gaat op stem en lichaamsaanwijzingen van de eigenaar die op 1 plek blijft staan en dus niet mee hoeft te rennen in het parcours.

Je leert dus ook je hond te trainen met commando’s op afstand. Uiteraard staat plezier & fun centraal.

De beginnerscursus bestaat uit 5 lessen, de vervolgcursus uit 8 lessen.

Schrijf je meteen in voor Hoopers

Rechtstreeks vanaf de website!

Geen evenementen gevonden!

Over Hondenschool Sammie

Bij hondenschool Sammie in Utrecht staat plezier met je hond voorop. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het trainen van dieren. We trainen alle dieren, dus ook Hoog Risico (HR) rassen, zoals bijvoorbeeld Pitbulls, Staffords en Bull Terriërs. Als officieel hondengedragstherapeut heeft hondenschool Sammie ervaring met deze rassen en heeft ze gedegen kennis om deze honden verantwoord te trainen.

Trainster en eigenaresse Samantha kan samen met jou je puppy gewenst gedrag aanleren, of je volwassen hond ongewenst gedrag afleren. Daarnaast biedt Hondenschool Sammie nog diverse andere diensten aan zoals een uitlaatservice, kind- hond trainingen en gedragsconsulten.