Cursus “hier” komen hondenschool Sammie Utrecht

Kom jij ook naar de “hier” komen cursus bij hondenschool Sammie?

Hondenschool Utrecht inschrijven

Cursus “hier” komen

Het is iedereen wel eens overkomen. Eindeloos roepen naar een hond die niet naar je toe wil komen. Met de cursus “hier” komen is dat verleden tijd. Wij leren je het commando “hier” op een effectieve manier met positieve training.

Een praktische cursus “hier” komen

Bij deze cursus leren wij je stap voor stap het commando “hier” te gebruiken en uitbreiden. De cursus is geschikt voor elke hond. Van een jonge pup, puber tot volwassen hond. Wij gaan samen met jou en je hond aan de slag om ook met afleiding te komen en gaan gedurende de cursus verschillende situaties naspelen. Waarbij je de handvatten, informatie en advies krijgt om ook bij deze situaties het commando te kunnen gebruiken.

Een cursus “hier” komen met resultaat

Na het afronden van deze cursus ben je in staat om het commando “hier” in verschillende situaties te geven, waarbij de hond zal komen. Ook heb je de kennis in huis om thuis zelf aan de slag te gaan met het verder uitbouwen van het commando “hier”.

Wil jij je aanmelden voor deze cursus? Vraag naar de eerstvolgende cursus datum, beschikbaarheid en kosten. 

Met regelmaat bieden wij nieuwe workshops en datums. Houd onze agenda dus in de gaten en blijf op de hoogte. Per workshop kan de prijs verschillen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00