Honden EHBO hondenschool Sammie Utrecht

Kom jij ook de honden EHBO workshop volgen bij hondenschool Sammie op les?

Workshop EHBO Honden

Tijdens deze honden EHBO workshop besteden wij aandacht aan de meest voorkomende spoedgevallen. Je krijgt praktische handvatten om te kunnen handelen bij ongelukken als botbreuken, een maagtorsie en bloedingen etc.Kortom een nuttige workshop voor hondeneigenaren, trimsters, instructeurs, uitlaatservices en hondenspecialisten.Een workshop EHBO Honden, boordevol kennisNa deze workshop weet jij wat je moet doen bij ongelukken. En besteden we tijd aan praktijk hierbij leer je o.a. verband aanleggen, noodsnuitje aanleggen en reanimeren op een echte Lotus hond met de naam “Henk”. De handen kunnen dus uit de mouwen!  

Een EHBO workshop met resultaat

De workshop wordt gegeven door twee ervaren en gediplomeerde dierenartsassistentes. Hondenschool Sammie & hondenschool Spin & Kwispel. Heb je deze workshop met goed resultaat, de juiste inzet en plezier afgerond? Dan ontvang je een certificaat van deelname.

Wil jij je aanmelden voor deze workshop? Vraag naar de eerstvolgende workshop datum, beschikbaarheid en kosten. 

Deze workshop beoordeeld en geaccrediteerd met ‘10’ punten in de categorie B

Met regelmaat bieden wij nieuwe workshops en datums. Houd onze agenda dus in de gaten en blijf op de hoogte. Per workshop kan de prijs verschillen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00