Sociale huishond hondenschool Utrecht

Kom jij ook bij hondenschool Sammie op les?

Hondenschool Utrecht

Sociale huishond hondenschool Utrecht

Nieuw bij Hondenschool Sammie is de cursus Sociale Huis Hond (SHH). Deze cursus is voor mensen die serieus verder willen trainen met hun hond op het gebied van gehoorzaamheid. De cursus wordt afgesloten met een examen op niveau van SHH.

Tijdens deze cursus ligt, de nadruk op gehoorzaamheid van de hond tijdens dagelijkse praktijksituaties. Oefeningen als volg, voedsel weigeren, sociale omgang van de honden onderling en omgang hond-mens komen uitgebreid aan bod.

Cursus sociale huishond

Deze cursus sociale huishond is geschikt voor honden die de basiscursus, gevorderden of vervolg 1/2 hebben afgerond en die de basiscommando’s goed beheersen.

Geef je snel op want vol= vol

De cursus bestaat uit 10 lessen van 45 minuten voor €130 en wordt op beide locaties gegeven. Vraag naar de tijden en mogelijkheden.

Welke oefeningen komen aan bod?

Volgen aan de lijn, los volgen, voedsel weigeren, visuele prikkel, achterlaten met afleiding, hier roepen over 5 meter, voorzitten, voet, geluidproef, achterlaten met afleiding, halt, af en zit.

Uiteraard zorgen we ervoor dat de lessen leuk, afwisselend en uitdagend zijn en komen er ook leuke oefeningen aan bod zoals bijvoorbeeld twist, sprongen, dogdance oefeningen etc.

Opgeven kunt u doen door het aanmeldformulier in te vullen. > Klik hier voor het formulier.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00