Nieuwsbrief oktober

Beste hondeneigenaren,

Het is al enige tijd geleden maar we hebben weer een leuke informatieve nieuwsbrief met diverse onderwerpen, nieuws en de agenda van Hondenschool Sammie.

Hond online

Zoals velen misschien al wel gezien hebben, bieden wij naast de reguliere training ook een online hondentraining aan. Op dit moment hebben wij een puppy cursus online staan en een online spelletjespakket. Speciaal voor onze klanten hebben wij een leuke kortingscode.
Puppy curusus: Hondonline88 / spelletjes pakket : play!

Beide trainingen zijn erg leuk om kinderen te laten bekijken en na te doen. Hersenwerk is daarnaast ook een ideale manier om de band te versterken tussen hond en eigenaar, zelfvertrouwen van de hond te laten groeien en werkt erg goed om je hond geestelijk aan het werk te zetten >  dit heeft als bijkomend voordeel dat je hond er moe van wordt en dus vaak rustiger.

Vuurwerkangst

Vuurwerkangst hondOver 3,5 maand is het al weer oud & nieuw. Het jaar vliegt en voor ons zijn dit altijd leuke dagen met familie, vrienden en veel gezelligheid. Helaas is deze periode voor vele honden een regelrechte ramp omdat dan ook het vuurwerk weer begint. Veel eigenaren benaderen ons in december met de vraag wat ze kunnen doen tegen de angst. Echter zijn al deze eigenaren dan al veel te laat. Hondenschool Sammie geeft i.s.m. Hondenschool Spin & Kwispel een lezing over vuurwerkangst. Hierin wordt uitgebreid verteld hoe je stress signalen herkent, wat je kan doen om je hond af te leiden, welke middelen je kan gebruiken en hoe je jouw hond kunt trainen. Deze lezing wordt gegeven zonder hond. Geef je snel op want vol=vol > Als je meer informatie wilt kan je dat vinden door op de volgende link te klikken. Let op deze lezing is niet alleen voor honden die bang zijn voor vuurwerk maar ook juist voor de eigenaren waarvan hun hond niet bang is. Deze lezing wordt gevolgd zonder hond!!

Info lezing: https://www.facebook.com/events/489461928079299??ti=ia

Tickets voor 2 november zijn te koop via DEZE LINK

Data: donderdag 2 november 19 uur locatie Nautilusweg 14 Utrecht
data: maandag 13 november 19 uur Dierensuper Andys in Maarssen

Nieuwe binnenlocatie

Binnenlocatie hondenschool sammieHondenschool Sammie beschikt sinds kort over een nieuwe locatie. Deze locatie is te vinden op de Nautilusweg 14 in Utrecht en betreft een overdekte locatie. De locatie in Groenekan blijft ook gewoon aanwezig.

Wij zijn erg blij met dit super leuke nieuws en zijn nu heel hard aan het klussen. Vanaf 6 oktober starten er cursussen.

Nieuwe instructeurs

Met het team is het een en ander gewijzigd. Op de dinsdag geven nu Ninja & patricia les. Op de donderdag Sigrid en denise. Patricia gaat op de maandagen en zaterdagen lesgeven bij de nieuwe locatie. Samantha geeft om de week op dinsdag les in Groenekan en gaat donderdag avonden cursussen geven bij de nieuwe binnenlocatie

Nieuwe samenwerking met Andy’s Dierensuper

Afgelopen vrijdag heb ik een erg leuk gesprek gehad met Andy’s Dierensuper. Het was een erg leuk gesprek en wij gaan een leuke samenwerking tegemoet. Volg mijn fb pagina en die van Andy’s om hiervan op de hoogte te blijven.

Wist je dat

  • Samantha ook gediplomeerd gedragstherapeut is? Meer info is te vinden op de website
  • We nieuwe instructeurs hebben en Anne ons helaas verlaten heeft.
  • We een nieuwe binnenlocatie hebben ?
  • Samantha ook gediplomeerd dierenartsassistente is en ook kattenverzorging aan huis doet.
  • Hondenschool sammie ook in te huren is voor kinderfeestje

Agenda

Locatie Groenekan

28 september nieuwe pup & puber cursus
7 november : nieuwe pup & puber cursus

Locatie Lageweide

6 oktober fun cursus voor huisvrouwen ?
12 oktober workshop “treibball”
19 oktober nieuwe pup & puber cursus
19 oktober curusus “hierkomen “
28 oktober nieuwe pup & puber cursus > nieuw zaterdag
29 oktober cursus reactieve hond
29 oktober cursus kind hond training
2 november lezing vuurwerkangst
6 november workshop hoopers
16 november lezing vuurwerk angst > locatie andys
18 november workshop ehbo voor hondeneigenaren
24 november workshop “help mijn hond trekt aan de lijn”

Schrijf je snel in voor een cursus, workshop op lezing via DEZE LINK

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00