Lezing leer je hond begrijpen hondenschool Sammie Utrecht

Kom jij ook naar de lezing leer je hond begrijpen bij hondenschool Sammie?

Hondenschool Utrecht inschrijven

Lezing leer je hond begrijpen

De lezing voor iedereen die zijn hond beter wil begrijpen. Bij de lezing leer je hond begrijpen besteden wij volop aandacht aan de lichaamstaal van honden. En laten wij je zien hoe belangrijk lichaamstaal voor een hond is door middel van afbeeldingen, informatie en video’s. Zo krijgt ook de lichaamstaal van je eigen hond een heel andere betekenis.

Daarom is de lezing leer je hond begrijpen er voor jou

Begrijp jij je hond altijd? Vast niet! Daarom komen er veel stellingen aan bod, waaronder is mijn hond blij als hij kwispelt, kan mijn hond bijten als hij bang is en waarom is mijn hond altijd zo druk. Want lang niet alles is wat het lijkt, daarom is de lezing leer je hond begrijpen echt iets voor jou.

Een lezing met resultaat

Na de lezing leer je hond begrijpen herken je de lichaamstaal van je hond in verschillende situaties. Krijg je andere inzichten bij het vertonen van gedrag en kun je tijdig ingrijpen om ongewenst gedrag en situaties te voorkomen.

Wil jij je aanmelden voor deze cursus? Vraag naar de eerstvolgende cursus datum, beschikbaarheid en kosten. 

Met regelmaat bieden wij nieuwe workshops en datums. Houd onze agenda dus in de gaten en blijf op de hoogte. Per workshop kan de prijs verschillen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00