Puppycursus Utrecht

Hoera, jouw pup mag naar school toe. Kies voor de Puppycursus Utrecht

De leukste puppycursus Utrecht

Gefeliciteerd, je hebt een pup in huis en wil de pup natuurlijk alles leren. Dan bieden wij je een ontzettend leuke en leerzame puppycursus aan. Onze puppycursus Utrecht is zo opgezet dat wij aandacht besteden aan socialisatie, de eerste commando’s en je krijgt volop handige informatie en adviezen.

De puppycursus Utrecht geven wij in kleine groepen. Wij hebben volop aandacht en zorg voor elke pup.

Wij geven de puppy cursus in kleine groepen en hebben volop aandacht en oog voor elke pup. Zo krijgt u naast algemene informatie en trainingen ook persoonlijke adviezen waar u veel aan heeft. En is er tijdens en na de les ruimte voor vragen.

In vrijwel elke les zullen de pups met elkaar in contact komen en spelen. Zodat ze goed kunnen socialiseren met onder puppies.

De lessen van puppycursus Utrecht neem je echt mee naar huis.

Wat wij je tijdens de puppy cursus in Utrecht leren neem je ook mee naar huis. Zo bieden wij u een speciaal handboek aan met informatie, trainingen en adviezen. Deze kan je voorafgaand of tijdens de cursus aankopen en is een absolute aanrader.

Het handboek geeft je informatie over de trainingen en informatie over de puppytijd. Niet alleen een handig hulpmiddel maar ook een echt trainingsboekje.

Kom jij ook genieten van de leukste puppy training? Wij zien je graag bij een van onze cursussen. En gaan er met elkaar elke keer opnieuw een leuke training van maken.

Naast de puppy cursus bieden wij ook andere cursussen aan

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00