Jouw hondenspecialist Utrecht

Als hondenspecialist Utrecht help ik je met gedragsproblemen bij honden.

Hondenspecialist Utrecht

Als erkend gedragstherapeut en hondenspecialist Utrecht ben ik bij de Nederlandse Vereniging van Hondenspecialisten aangesloten. Met mijn expertise die bestaat uit jaren ervaring en opleidingen help ik hondenbezitters bij eenvoudig te verhelpen problemen als complexe gedragsproblemen. Heb jij ook behoefte aan extra ondersteuning? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Hondentraining Hondenschool Utrecht

Een hondenspecialist in hart en nieren

Ik ben Samantha en gek op dieren in de breedste zin van het woord. Van jongs af aan hebben wij thuis altijd honden gehad. Daar voelde ik mij altijd wel door aangetrokken. De reden om verschillende cursussen, opleidingen en ervaringen op te doen. Waarmee ik als specialist Utrecht nu hondeneigenaren help met het vinden van goede oplossingen.

Naast specialist ben ik honden gedragstherapeut, houder van een hondenschool met twee locaties, uitlaatservice en eigenaresse van de website hond-online.nl. Een plek waarop ik mijn ondersteuning voor thuis wil doorzetten voor hondenbezitters die hier behoefte aan hebben.

Maak een afspraak met jouw specialist Utrecht

Neem vrijblijvend contact met mij op voor al je vragen. Ik denk en kijk graag mee naar oplossingen en ondersteuning. Wellicht kan ik als puppycoach of gedragstherapeut ook iets voor je betekenen of is een van de workshops en cursussen de oplossing. Laat mij weten wat jouw vraag is en wij hebben snel contact of gaan misschien wel aan de slag.

De contactgegevens zijn op de contactpagina te vinden.

Maak ook kennis met onze honden trainingen in Utrecht

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00