Jouw hondenschool in Utrecht

Bij Hondenschool Sammie in Utrecht kun je terecht voor de leukste hondencursussen, trainingen en workshops met je hond.

Wat hondenschool Utrecht je te bieden hebt.

Bij hondenschool Sammie bieden wij de leukste hondentrainingen, cursussen, lezingen en workshops aan. Bijvoorbeeld onze puppy cursus, workshop hond en kind of de hondentraining voor gevorderde honden. Zo bieden wij voor elke hondeneigenaar die volop wil genieten, trainen en leren de nodige uitdaging aan onder begeleiding van een van onze instructeurs.

Hondenschool Utrecht heeft twee locaties

Wij bieden onze cursussen, trainingen en workshops aan op twee locaties in Utrecht. Waaronder onze binnenlocatie of op het veld bij Groenekan. Waar je ons kan vinden lees je op de contact en informatiepagina.

Leuk om te weten is dat onze binnenlocatie ook te huur is. Voor particulieren en bedrijven. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bij hondenschool Utrecht is elke hond welkom.

Bij onze hondenschool zijn alle honden gelijk. En bieden wij onze cursussen ook aan Hoog risico (HR) rassen aan. Wij gaan net als bij elke andere hond met u aan de slag om er de leukste lessen en cursus van te maken. Zo bent u ook met een Pitbulls, Staffords of de Bull Terriër van harte welkom.

Als officieel honden gedragstherapeut heeft Samantha volop de ervaring en kennis in huis om met deze rassen verantwoord te trainen.

Kom jij ook genieten van de leukste honden trainingen? Wij zien je graag bij een van onze cursussen. En gaan er met elkaar elke keer opnieuw een leuke training van maken.

Maak kennis met onze honden trainingen in Utrecht

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00