Lolaysa Braga Tavares

Hondentrainer/ instructeur

Mijn naam is Iolaysa Braga Tavares en ik ben 23 jaar oud. Ik studeer Musician 3.0, Music Performance Artist, aan het Utrechts Conservatorium.
Dat is gek, zul je denken. Dat is heel wat anders dan werken met dieren. Klopt, ik ben namelijk in juni 2020 pas in dit veld gerold. Niet zomaar, natuurlijk. Ik ben sinds kleins af aan al gek op dieren. Als het kon, had ik een hele dierentuin! Maar mijn moeder hield het bij een gele parkiet, Pino, en een zwart-wit konijntje, Vlekkie. Ook werkte ik als vrijwilliger bij de kinderboerderij en liet ik de herder en bulldog van mijn buren uit en in 2019 werkte ik af en toe op de boerderij van mijn docent met kippen, varkens, geitjes, paarden en een loslopende roedel honden met ontzettend veel karakter.

Ik wilde altijd ontzettend graag een hond, maar mijn studies en leefomgeving lieten dat nooit toe. Omdat ik mijzelf zo goed mogelijk wilde voorbereiden op het hebben van een hond, ging ik onderzoek doen. Sinds 2016 volgde ik het werk van verschillende hondentrainers, oefende mijn herkenning van gedrag en kennis van oplossingen op voorbijlopende mensen met honden en drie/vier jaar later wilde ik iets met al die kennis doen. Zo kwam ik bij Hondenschool Sammie, die mij de kans gaf een aantal maanden mee te lopen en na de testlessen werd ik aangenomen als beginnend hondentrainer.

Ik ben erg enthausiast over het werk en het contact met mens en dier. En wees gerust, ondanks dat ik geen diergerelateerde opleiding doe, Samantha zou mij geen lessen laten doen als ik de kwaliteit van de hondenschool niet kon leveren.

Dus kom je bij mij in de les, dan gaan we er een ontzettend leuke en leerzame tijd van maken!

Workshops/Lezingen:

  • Blafgedrag – Argos maart 2021
  • Angst voor geluiden > Argos nov 2020
  • Inspiratiedag Gaus Academie 2020
    • Welkom of weerstand (Suze Steenbergen)
    • Het moet nu (Sharon van Wijngaarden)
  • Pubers en hormonen> Martingaus academie > mei 2022

Yasmine Musch

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00