Werkwijze hondenuitlaatservice Utrecht

De hondenuitlaatservice in Utrecht en omstreken

Hondenschool Utrecht hond en bal

Over hondenuitlaatservice Utrecht

Drukke baan? Ook wel eens zin in een dagje weg? Wilt u dat uw hond sociaal wordt en blijft? Of gaat u op vakantie en heeft een van uw andere huisdieren verzorging nodig? Of heeft u geen vervoer en wilt u bijvoorbeeld naar de trimsalon of dierenarts gebracht worden? Dan bent u bij hondenuitlaatservice Sammie uit Utrecht aan het juiste aders!

Per 1 oktober 2013 zijn wij gestart met onze hondenuitlaatservice en dierverzorging aan huis. Van maandag tot en met vrijdag zullen wij uw hond ophalen tussen 8:30 – 12:15 om daarna naar ons eigen privé terrein te gaan waar de honden worden uitgelaten.

Hondenschool Utrecht hondenneus

Werkwijze uitlaatservice Utrecht

Hondenuitlaatservice Utrecht is een betrouwbare en verantwoorde uitlaatservice, onder leiding van Samantha van Leur. Samantha van Leur is een gediplomeerd dierenartsassistente en kynologisch instructeur en runt daarnaast ook haar eigen hondenschool. Tevens is zij gedragstherapeut in opleiding. Hiermee beschikt zij over voldoende kennis om te kunnen omgaan met een groep honden, welke allen verschillend zijn van karakter. Ze weet een wandeling met meerdere honden in goede banen te leiden, zodat iedere hond veilig en vrolijk op pad gaat met HUS Sammie om vervolgens tevreden en voldaan teruggebracht te worden naar zijn eigen mandje.

Na telefonisch of mail contact maken we eerst een afspraak voor een intake gesprek. Tijdens dit intake gesprek stellen wij u diverse vragen, dit om te beoordelen in welke groep de hond mee kan en wat uw wensen zijn. Daarna zullen er enkele contracten (sleutelcontract, algemeen contract) getekend worden en dan is alles afgerond zodat uw hond gezellig met ons mee kan tijdens de wandelingen.

Hondenuitlaatservice Sammie beschikt over een mooie en geventileerde bus met meerdere benches zodat uw hond veilig vervoerd kan worden.

Wij pikken uw hond bij u thuis op en rijden vervolgens naar het omheinde terrein. Wij zullen de honden 45 tot 60 minuten lekker laten spelen en uitlaten. Na het uitlaten worden de honden 1 voor 1 weer netjes thuis gebracht en indien nodig afgedroogd (graag een handdoek klaarleggen). De honden mogen los op ons terrein tenzij er door de eigenaar is gevraagd de hond aan te lijnen wat natuurlijk ook geen probleem is bij HUS Sammie.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00