Hond en kinderen hondenschool Sammie Utrecht

Kom jij ook een workshop volgen bij hondenschool Sammie op les?

kindren en honden training

Kinderen en een hond in huis? Volg dan deze leuke cursus.

Wanneer je een hond in huis hebt zijn kinderen daar vaak druk mee bezig. Ze zijn gek op honden en vooral als het nog kleine puppies betreft. Ze willen de pup het liefst de hele dag wel knuffelen. Er zijn echter wel wat gedragsregeltjes waar de kinderen zich aan moeten houden. Wanneer een kind leert hoe er met een hond of puppy omgegaan moet worden, zal dit de band tussen hond en kind alleen maar versterken.

Bij deze cursus zijn kinderen vanaf 6 jaar (en ouder) welkom. We gaan hier spelenderwijs met de kinderen en honden commando’s aanleren. Bij deze cursus is het de bedoeling dat zowel de kinderen als de honden respect voor elkaar krijgen. Als een kind de lichaamstaal van de hond leert te herkennen zal het kind bijvoorbeeld ook zien wanneer de hond even géén zin heeft om te spelen. Erg belangrijk!

Ik zelf vind deze cursus erg belangrijk omdat kinderen vaak niet weten hoe ze met de hond om moeten gaan. Door een speelse opzet is het voor zowel het kind als de hond een leuke leerzame cursus. Ook zullen we verschillende spelletjes gaan doen met kind en hond zodat de kinderen duidelijk de grens gaan zien wat er wel en niet mag en kan met een hond.

Graag tot gauw!

Met regelmaat bieden wij nieuwe workshops en datums. Houd onze agenda dus in de gaten en blijf op de hoogte. Per workshop kan de prijs verschillen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00