Behendigheid Fun Hondenschool Utrecht

Kom jij ook bij hondenschool Sammie in Utrecht op les?

Over de behendigheid funlessen

Heb jij de controle? Weet jij jouw hond te sturen als een echte coach. Dan is behendigheid echt iets voor jouw. Samen met je hond over het veld rennen, sturen, roepen en belonen. Hoe leuk en geweldig is het om dat te doen. En het kan bij hondenschool Sammie.

Aandacht voor jouw viervoeter en fun combineren

Niet de snelheid, noch de perfectie maar het plezier en fun. Daar is het om te doen bij behendigheid. En om jouw en je viervoeter dat plezier te gaan geven ga je aan de slag met verschillende uitdagingen en oefeningen. En zullen wij jouw wegwijs maken, helpen en zorgen dat jullie samenwerking de verwachtingen overtreft.

Dat doen wij samen

Behendigheid (Agility) doe je samen. Want jij hebt het stuur in handen en ga samen met je trouwe viervoeter het veld over. En wij, wij geven je de handvatten om dit zo goed mogelijk te kunnen doen.

Wil jij trainen bij Hondenschool Sammie? Wij zijn vanuit Utrecht zeer goed bereikbaar. Vanaf tuincentrum Overvecht in Utrecht Noord is het slechts enkele minuten rijden. Ook vanaf de A27 afslag Bilthoven/Maartensdijk is het in enkele minuten bereikbaar.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00